Márta Gresz svg xml  3Csvg 20xmlns 3D http 3A 2F 2Fwww
Coach

About

Gresz Márta vagyok, pszichológus végzettséggel, vállalati HR tapasztalattal és három gyermekkel a hátam mögött végeztem el egy komplex coaching képzést és kezdtem el komolyabban foglalkozni a coachiggal.

Mi a coaching?

Ez egy olyan szemléletmód, amely során a coach és az ügyfél együtt teszik meg az utat a megoldás felé. Itt a cél és a jövő van a fókuszban. Általában 5-6 alkalom alatt sikerül előre lépni, egyesével egy óra időtartamban.

Skills

A koronavírus okozta helyzet gondolom mindenkinek új, amibe gyakorlatilag egyik napról a másikba csöppentünk, megvannak a maga nehézségei, örömei a hétköznapokban. Azt tapasztalom, hogy a gyerekek fejlesztésére, lekötésére rengeteg tipp, ötlet, videó található, viszont fontosnak tartom a saját magunkkal való törődést is, illetve rengeteg tippet kapunk ahhoz is, hogy milyen filmeket, közvetítéseket nézzünk a szabad estéken. Azonban megterhelő ez az időszak, mindenkinek másképp, de megterhelő. Így, bár személyesen nem tudunk találkozni, online is vállalok coachingot, keressetek nyugodtan! Az első alkalmat ingyen szeretném felajánlani!

Ha valakit érdekel, van kérdése az életéről, döntés előtt áll vagy csak jó lenne beszélgetni valakivel, keressen bátran!

Contact info

mgresz@gmail.com vagy +36305435100 vagy keressetek Facebookon!